Кошик
654 відгуків
Товар перевіряємо перед відправкою! Glory to Ukraine!
Nail Dekor
Контакти
Nail DekorВладислав
пр-т Героев Харькова 259, Харків, Україна
+380 (93) 400-75-40
Viber
0934007540
Мапа
+380 (93) 400-75-40

Манікюр 2021-2022. Новості від законодавців моди.

Манікюр 2021-2022. Новості від законодавців моди.

На показі мод сезону осінь-зима 2021/2022 дизайнер  VIKTOR&ROLF COUTURE встановив тенденцію свіжих соковитих відтінків жовтого, коралового.  І це не дивно. Літо пройшло, а спогади залишилися! До того ж у похмуру погоду яскраві барви гріють душу, дарують радість.
Однак, у лідерах цього сезону присутні також однотонні м'які тони, наприклад, класичний ніжний нюд, варіації ніжного жовтогарячого. Однозначно популярними будуть втирання й градієнт, а також мармурові домішки.
Для особливих подій підійде котяче око, алмазні мерехтіння декору стразами, комбінований манікюр.
Є лише одна, але суттєва потреба. Нігті мають бути ретельно оброблені, підготовлені до декору та мати вишуканий та бездоганний вигляд. Тому почуття заходи актуальне, як ніколи!
При  створення нігтьового стилю, досвідчені майстри враховують вік замовників.  Як відомо, що доречно для молодих дівчат, матиме безсмачний вигляд на леді.
Отже, дівчата зможуть себе побалувати малюнками у формі листя, сніжинок, природної тематики. Новою фішкою сезону стали миловидні обличчя дівчат на нігтях. Це точно писк моди!
Дуже мило виглядають анімалістичні малюнки сніговиків, оленів, лисичок тощо в зимових шапочках і рукавичках.
Перед Різдвяними святами набуде популярності тематика в однойменному стилі: гілочки омели, написи "Merry Christmas", дзвіночки тощо. Що за спостереженнями та опитуваннями Спеціалістів додає відчуття щастя й умиротворення власницям таких шедеврів.
Техніка виготовлення залишається такою самою: стемпінг, слайдери та аерограф. Чудово, що такі техніки можна вивчити самостійно. Матеріали для експериментів і профі дизайну нігтів ви завжди можете придбати в інтернет-магазині nail-dekor.

Для леді благородного віку буде доречним однотонний манікюр без принтів і декору  винних відтінків,  кольору п'яної вишні, марсала, топленого молока та запорошеної троянди.

Окремий нігтик із золотистою втиркою або з ефектом котячого ока розбавить повсякденний стиль, додасть святковості.

Матове покриття не піде з моди, а навпаки, міцно обісується на подіумі та помістить усі відтінки від нюда до важкої грозової хмари.

Затишку та тепла додасть техніка «в'язаного» манікюру. Бажано робити його в приємних ніжних рожевих тонах, зелених, сірих, синіх. Матове покриття і пудра з акрилу додасть «ніякості» й реалістичності манікюру.

 

Омбре, негативний простір (negative space), геометричні етюди — залишаються актуальними, за умови нанесення на основу осінньої насиченої палітри.

У моді елегантність із простотою стилю, умиротворення й гармонія відтінків.

«Ця серія підготовлена спеціально для сайту https://nail-dekor.com.ua/. Копіювання статті дозволено тільки із зазначенням активного посилання на наш сайт ». 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner